Як заробити в інтернеті на власному сайті





People Group

Профессиональная раскрутка сайта, заработок для веб-мастеров


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Січень » 12 » Зароби з TAK.RU (виплата будь-яких сум в любий момент за Вашим бажанням)
Зароби з TAK.RU (виплата будь-яких сум в любий момент за Вашим бажанням)
22:13
Дана стаття присвячена заробітку в інтернеті. Кожен користувач хочаб раз пробував якимось чином отримати дохід в мережі. Зараз можна знайти дуже багато пропозицій як покращити своє фінансове становище заробляючи гроші онлайн. Це і партнерскі програми, серфінг (перехід по оплачуваних ссилках), реферальні пірамід (по принципу чим більше запросив тим більше отримав). Та всіх так як і мене цікавлять деякі питання. Чи дійсно я зможу заробити? Чи отримаю свої накопичення і так далі? Але в нашому житті щоб шчось знати треба багат шукати. І от я став пробувати. Наступний вид заробітку про який піде мова можна назвати частково універсальним. Тому що він і партнерська програма, і серфінг, і реферальна піраміда. Все дуже просто заходимо по ссилці реєструємось і починаємо заробляти!!!
1. Якщо ви власник сайту Ви можете розмістити в себе блок ссилок. Люди по них переходять вам звичайно капає сума (платять гроші). Доречі сама система призначена для просування веб сторінок. Тому ви на зароблені кошти може стати окрім продавця трафіку в покупця причому оплату за перехід іншими людми до Вас встановлюєте самостійно.
2. Якщо у Вас немає сайту небіда  про Вас і тут подбали. Розміщаємо де тільки можна партнерську ссилку (дошки оголошень, форуми, вкладаємо в листи друзям та партнерам) вони реєструються  Вам капають гроші.
А тепер саме головне Ви задасте собі питання а чи не є це ще одним розводом відповідь проста ні. Тому що тільки тут до виплати не потрібно чекати кінця, місяця збирати суму для виводу. Гроші ви отримуєте в будь-який зручний для вас час і будь-яку суму навіть 1 копійку яку Ви заробили на Ваш електронний кошельок. Якщо це перша виплата то потрібно почекати максимум одну добу, усі наступні на протязі п’яти хвилин від запиту на вивід коштів.
Розмір отриманого доходу залежить тільки від вашого бажання працювати та від Ваших вмінь. В подяку за надану інформацію реєструйтесь по ссилці http://tak.ru/partner.php?id=226502 . Дякую за увагу з повагою 2bwuming...
 
 
Переглядів: 1348 | Додав: 2bwuming | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу