Як заробити в інтернеті на власному сайті





People Group

Профессиональная раскрутка сайта, заработок для веб-мастеров


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Лютий » 13 » Заробіток в Інтернеті з WMlink
Заробіток в Інтернеті з WMlink
11:15
WMlinkце ще один сервіс по купівлі та продажу трафіку. Все дуже просто заходите wmlink.ru  створюєте свій акаунт і починаєте заробляти гроші або просувати свій сайт. Система дуже проста і подіялється на три складові призначені для рекламодавця, власника сайту, та партнерів. Тепер розглянемо детальніше:
1. Якщо Ви рекламодавець
Wmlink.ru пропонує Вам перехід зацікавленого користувача на Ваш сайт. Вартість переходу визначається самим рекламодавцем. Мінімальна вартість кліка 0.1 крб. Моментальне додавання (зміна) рекламного посилання на всі майданчики. Повна статистика по переходах на Ваш сайт. Аналіз трафіку через лічильник переходів. Автоматичний таргетінг Вашої реклами залежно від тематики сайту. Моментальне поповнення балансу аккаунта.
 
2. Якщо Ви власник сайту
Wmlink унікальний інструмент, що дозволяє конвертувати аудиторію в гроші. Для заробітку грошей в нашій системі Вам потрібно розмістити на своєму сайті наш блок з оплачуваними посиланнями. Після переходу по посиланню на Ваш баланс буде зараховано винагороду. Можливість створення білого списку. Ми виплачуємо 75% від вартості посилання, вказаного рекламодавцем. Відсутня мінімальна сума для виплати Моментальні виплати. Ми не рекламуємо лохотрони.
  
3. Якщо Ви партнер
 Wmlink.ru пропонує Вам відмінну партнерську програму, Ви отримуватимете 10% від заробітку або рекламних витрат привернутих Вами користувачів. Розмістивши реферальную посилання або банер на своєму сайті, Ви можете привертати інших вебмастеров і рекламодавців, які у свою чергу приноситимуть Вам додатковий прибуток. Ви можете використовувати будь-які засоби для залучення користувачів в нашу систему, заборонено тільки використовувати СПАМ. Повна статистика по рефералам і заробітку по кожному з них.
Ну ось і все. Скажу лише одне це працює. Звичайно на початку дохід не великий, але його розмір залежить тільки від Ваих умінь. Від того наскільки цікавий Ваш сайт, або наскільки вміло ви умієте заохочувати рефералів.
Якщо дана інформація Вам була корисною і Ви вирішили спробувати зареєструйте за цим посиланням http://wmlink.ru/index.php?ref=69579
 
Переглядів: 1067 | Додав: 2bwuming | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу